Informatiepagina's

Geschiedenis


We gaan een stuk terug in de tijd. We belanden in begin jaren 60. Mijn vader, Johan Wekking begint voor zichzelf. Na lang wikken en wegen besluit hij een auto-taxibedrijf te beginnen. Deze bedrijven waren in de loop der jaren zo groot geworden dat hij besloten had om het taxibedrijf te verkopen en verder te gaan als rijschoolhouder.

In de jaren tachtig mocht Johan Wekking wegens omstandigheden niet meer werken en hebben de zonen Jeroen en Wilfried het bedrijf overgenomen.

Naar een periode van 2 jaar houdt zoon Jeroen het voor gezien en wordt chauffeur. Hierna ben ik, Wilfried Wekking, doorgegaan onder de naam V.O.F. Wekking B.V.

In 2001 heb ik deze verkeersschool verkocht, maar zoals het bekende gezegde al luidt 'Bloed kruipt waar het niet heen kan gaan'.

Dus in 2005 ben ben ik weer voor mezelf begonnen onder de naam 'W. Wekking Aanhangerrijschool'eerst alleen met het geven van aanhangerrijlessen maar al spoedig ben ik ook weer begonnen met het geven van autorijlessen.. Dit omdat ik hier ook al 25 jaar ervaring in heb opgedaan tijdens mijn vorige rijschool.

Uiteraard kan er ook gekozen worden voor losse lesuren.

Quicklinks